Skip to main content

Active walking schoenen

De wandelschoenen waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

Active walking. We doen het allemaal: citytrippen, een dagje shoppen, een rondje met de hond of een wandeling in het bos. Maar doe je het met de juiste schoenen? Dat is een belangrijke vraag. Maak kennis met active walking schoenen.

Ga voor comfortabele wandelschoenen

De fashionista in ons is ook aanwezig, wij snappen dat je ook stijlvol voor de dag wil komen. Dus geen nood: wij proberen je geen typische bruine wandelschoenen aan te smeren. Onze active walking schoenen zijn een modebewuste oplossing.

“Active walking schoenen zijn wandelschoenen die afgeleid zijn van trail- of loopschoenen. Ze bieden dus meer comfort, ze zien er frisser uit en zijn een pak lichter dan de zware, typische botinnen”, zegt aankoopverantwoordelijke van Runners’ lab Eddy.

“Zolang je het hooggebergte niet opzoekt, ben je eigenlijk beter af met deze wandelschoenen. Doordat de schoenen running-georienteerd zijn, bieden ze meer demping aan de rug en knieën.”

Met active walking schoenen zorgen we dus voor een omwenteling. Maar eigenlijk is het de logica zelve. Deze schoenen hebben alles wat jij nodig hebt om te citytrippen, te dagtrippen of gewoon om je hoofd leeg te maken tijdens een wandeling.

Runners’ lab is er voor jou

Bij Runners’ lab vind je een breed aanbod aan verschillende wandelschoenen. Hoge of lage schoenen, waterafstotend, wandelschoenen voor brede voeten en smalle voeten…

Wat de beste active walking schoenen zijn? Daar kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven.

Iedereen is anders, met andere voorkeuren, doelen en vooral: met andere voeten. Daarom is het belangrijk om zelf te ervaren wat werkt voor jou.

Verschillende modellen testen en vergelijken is daarom geen overbodigheid. De adviseurs van runners’ lab geven je persoonlijk advies over de juiste wandelschoenen. Kom langs in één van onze winkels, waar je na een gratis analyse een aantal schoenen kan passen.

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.