Skip to main content

We advise, you walk

Een stevige hike door de natuur, een stadswandeling of een blokje rond met de hond. Wandelen is een enorm veelzijdige, ontspannende maar vooral gezonde sport. Althans, met de juiste schoen.

Runners’ lab omarmt wandelen
Maar wel met de juiste schoen.

Verkeerde schoenen kunnen heel wat ongemakken veroorzaken. Pijnlijke voeten, blaren of zelfs last in de rug, enkels of knieën duiken regelmatig op. Goede, comfortabele wandelschoenen zijn dus geen overbodige luxe. Integendeel…
Om jou blessurevrij te houden, zet Runners’ lab sterk in op active walking schoenen. Met andere woorden: wandelschoenen die afgeleid zijn van trail- of loopschoenen en dus met extra comfort, stabiliteit en demping.
Ze zijn bovendien een pak lichter dan de typische, zware wandelschoenen en zien er heel wat frisser uit. En dan hebben we het nog niet over het waterafstotende karakter en de hogere pasvorm gehad, die bescherming bieden tegen nattigheid en natuurlijke obstakels.

Wat kan je bij Runners’ lab verwachten?

Gepersonaliseerd schoenadvies gebaseerd op jouw unieke voetprofiel

Services en beleving

Onze adviseurs brengen hun ervaring en passie voor beweging graag over naar de klanten. Dankzij de professionele en uitgebreide service stap je gegarandeerd met de geschikte schoen en het juiste advies naar buiten. Zo ervaar jij de best mogelijke beleving tijdens het wandelen.

Blessurepreventie

Wist je dat blessures vaak worden veroorzaakt door een verkeerde schoen? Het juiste schoentype hangt af van heel wat factoren, zoals de ondergrond, je lichaamsbouw, de afstand, voettype, blessureverleden… Elke technische active walking schoen is daarom anders opgebouwd, volgens specifieke noden. Vanuit onze ervaring en passie selecteren wij de beste technische producten op de markt.

Jouw voeten kiezen de schoen

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de keuze van jouw nieuwe paar schoenen niet afhangt van je favoriete kleur? Heel simpel. Door ze niet tentoon te stellen in onze winkels. Onze adviseurs gaan samen met jou en technologische apparatuur op zoek naar het optimale type schoen afhankelijk van jouw unieke voetprofiel.

Onze missie bestaat erin klanten blessurevrij te laten bewegen

ACTIVE WALKING

Wandelen saai? No way!

Wandelen wordt al lang niet meer geassocieerd met saai of ouderwets. Iedereen doet het!

MEER INFORMATIE

Hoe verloopt een bezoek aan Runners’ lab?

Elke Runners’ lab winkel is voorzien van een 30m lange testtrack met een 2 meter lange footscan® plaat in het midden waarop de wandelanalyse wordt uitgevoerd. Op basis van de resultaten geven onze adviseurs feedback en adviseren we schoenen en/of steunzolen die jou toelaten om blessurevrij te blijven wandelen.

Wat kost deze uitgebreide service?

Een footscan® analyse, uitgebreid persoonlijk advies en aanpassingen aan de inlegzool zijn volledig gratis. Dit is onze werkwijze en expertise die je erbij krijgt bij de aankoop van jouw paar schoenen.

Wandeladvies & services

Naast het adviseren van de juiste schoenen, kan je bij ons ook terecht voor steunzolen. In het atelier kunnen we de levensduur van jouw active walking schoenen verlengen.

Walking assortiment

Runners’ lab onderscheidt zich van andere speciaalzaken door een enorm uitgebreid assortiment wandelschoenen voor dames en heren. Neem gerust een kijkje in de webshop.

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.