Skip to main content

Services

Bij Runners’ lab willen we meer doen dan de juiste producten aanbieden. Om ervoor te zorgen dat je blessurevrij kan sporten kan je beroep doen op onze expertise over meerdere onderwerpen die belangrijk zijn voor een goede gezondheid.

Prolab testcenter

Wil je bovenop de footscan ook advies over je loophouding? Dankzij de professionele en uitgebreide analyse in het prolab testcenter stap je gegarandeerd met de geschikte schoen en het juiste advies naar buiten. Zo ervaar jij de best mogelijke beleving tijdens het lopen.

Steunzolen

Je voeten vormen letterlijk de basis voor een juiste lichaamshouding. Dagelijks krijgen ze enorm veel druk en belasting te verduren, zeker tijdens het lopen of wandelen. Met onze technologie en expertise zorgen wij voor correcte steunzolen.

Schoenatelier

Het succes van Runners’ lab is voor een groot deel te danken aan ons gespecialiseerd atelier. Onze experts zijn echte vakmannen in het aanpassen en personaliseren van schoenen.

EXO-L enkelbrace

Een EXO-L enkelbrace biedt optimale bescherming tegen het verzwikken van de enkel en wordt op basis van een 3D scan van jouw enkels, op maat gemaakt.

Sportbeha’s

Een goede sportbeha is even belangrijk als de juiste schoenen. Runners’ lab zet daarom heel sterk in op het sensibiliseren over het belang hiervan. We adviseren en begeleiden dames in hun zoektocht naar de beste sportbeha.

Events en coaching

We willen je ondersteunen om blessurevrij te trainen richting een doel. Daarom bieden we coaching, schema’s, testing én unieke loop- en wandelevents aan. Ontdek er alles over!

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.