Skip to main content

Events en coaching

Heb jij een duidelijk doel nodig om gemotiveerd te blijven sporten? Wij organiseren verschillende events waar jij naartoe kan werken. Met gratis trainingsschema’s of persoonlijke coaching.

https://www.youtube.com/watch?v=dtLQxF0abSQ&list=PLXwDDy_vyYDUaHznHIYikuTB636v5HHRB&index=7

Wat is jouw volgende loopdoel?

Coaching

Heb je een volgend sportief doel gekozen? Dan kan je aan de slag! Gratis trainingsschema’s of een trainingsplan op maat zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier naar je doel toewerkt. Liever persoonlijke coaching? Dat kan! Een persoonlijke coach kan ervoor zorgen dat je extra gemotiveerd blijft en steeds beter presteert.

Aan de hand van een lactaatattest weet je exact waar je staat en van daaruit kan je verder opbouwen.

80% van de lopers traint te snel als het traag moet zijn en omgekeerd

– Tim de Vilder, hoofdcoach Keep on Running

Onze werkwijze en aanbod

Inspanningstest

Als je sportief vooruitgang wil boeken, is het goed om te weten waar je nu staat. Met een lactaattest kom je te weten wat je huidige vorm is en welke sportieve doelen haalbaar zijn.

Boek hier jouw inspanningstest.

Persoonlijk trainingsschema

Als je zeker wil zijn dat je inspanningen ook resulteren in vooruitgang, is het belangrijk dat je in de juiste hartslagzones traint. Een persoonlijk trainingsschema houdt rekening me jouw huidige vormpeil en werkt toe naar jouw specifieke doelen.

Koop hier je trainingsschema aan.

Persoonlijke coaching

Met persoonlijke coaching ga je nog een stapje verder. Je krijgt dan niet enkel een schema dat bij je past, maar ook een coach die je persoonlijk begeleidt. Je start met een intakegesprek en krijgt een trainingsschema van minstens twaalf weken.

Kies hier voor persoonlijke coaching.

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.