Skip to main content

“Kan ik ook zo’n loopshirt kopen?” Het is een veelgestelde vraag aan de leden van #teamrunnerslab. Je hebt ons vast al zien lopen ergens onderweg of op een loopevenement. Trots op het herkenbare Runners’ lab logo op onze loopkleding.

Binnenkort kan het.

En jij hebt inbreng in deze kwalitatieve en 100% Belgische loopkledingcollectie.

100% lokaal

We zijn dan ook razendenthousiast om de samenwerking met het Belgische bedrijf RectoVerso aan te kondigen. Het plan? Een gloednieuwe duurzame, kwalitatieve collectie loopkleding, 100% lokaal geproduceerd. Van idee over ontwerp, tot productie en verkoop: alles gebeurt hier in België.

Het was een zoektocht naar de juiste partner voor de ontwikkeling van de Runners' lab kledinglijn. Als experts in running stellen we de hoogste eisen aan kleding van andere merken en dus ook voor onze eigen kledinglijn. Met RectoVerso vonden we niet alleen een match op vlak van kwaliteit en duurzaamheid, maar ze zijn ook een Belgisch familiebedrijf, net als Runners’ lab

Koen Wilssens, CEO van Runners’ lab over de samenwerking met RectoVerso

Ontwerp jij onze nieuwe collectie? 

En weet je wat het allerleukste is? We vragen JOUW hulp om deze collectie echt te laten schitteren.

Of je nu een getrainde loper bent of net begint, of je nu denkt dat je Picasso van de sportkledingontwerpers bent of gewoon een creatief talent hebt dat klaar staat om te ontluiken. We willen jouw input. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke dosis creativiteit en passie voor lopen!

Dus, hoe werkt het? Het is eenvoudig. Download hieronder de patronen voor onze nieuwe kledingcollectie. Voel je vrij om te experimenteren en te spelen met kleuren, patronen en stijlen.

Zodra je ontwerp klaar is, stuur het dan naar marketing@runnerslab.be. Ons team zal alle inzendingen zorgvuldig bekijken en een selectie maken van de meest inspirerende en unieke ontwerpen om op te nemen in onze nieuwe collectie.

Feedback van onze klanten is altijd ontzettend belangrijk voor ons, het zijn de lopers waarvoor we het doen! Met deze collectie willen we nog een stap verder gaan en hen vanaf het allereerste begin betrekken.

Koen Wilssens, CEO Runners’ lab

Dus waar wacht je nog op? Pak je potloden, stiften of digitale tekentools en laat je verbeelding de vrije loop! Samen kunnen we een kledinglijn creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van de Belgische loopcommunity.