Skip to main content

De nieuwe adidas Adistar Beyond is een schoen om lange afstanden te lopen. Dat is toch wat het merk zelf beweert. Onze adviseurs, nieuwsgierig als ze zijn, wilden dat zelf aan den lijve ondervinden. Volg de #AdistarChallenge hier. 

3 teams, 15 lopers. Onze adviseurs gaan samen met enthousiaste klanten de ultieme #AdistarChallenge aan. De hele maand juni nemen ze het tegen elkaar op. Het doel? Zo veel mogelijk kilometers op de teller lopen.

Benieuwd hoe ze het ervan afbrengen? Volg onze teams op de voet!

De teams van de #AdistarChallenge

Onze teams zijn alvast stevig uit de startblokken geschoten. Benieuwd of ze deze trend kunnen volhouden tot het einde van juni?

Volg hier de tussenstand en kijk hoeveel onze teams deze week al hebben gelopen.

01/06-09/06: 1255,12km

10/06-16/06: 953,9km

#AdistarChallenge team Beyond Limits

01/06-09/06: 1544,75km

10/06-16/06: 959,3km

#AdistarChallenge team Adistars

01/06-09/06: 1152,63

10/06-16/06: 875,1km

#AdistarChallenge team The Three Stripes

“De adidas Adistar Beyond voelt voor mij echt heel vlot, comfortabel en stabiel aan. Ik weet nu al: hier ga ik veel plezier aan beleven.”

– Niels, Runners’ lab adviseur

De adidas Adistar Beyond – een ADIsuperSTAR

Lange loopafstanden vragen om de juiste schoenen. Je voeten hebben de juiste demping, ondersteuning en grip nodig om kilometer na kilometer succesvol en comfortabel te volbrengen. Kortom: alles wat deze adidas Adistar Beyond te bieden heeft, dus.

“Ik ga nog eens een shoe of the year-award uitreiken. Op het vlak van techniek heeft deze schoen alles in huis. De perfectie nabij.”

– Eddy, shoe expert en aankoopverantwoordelijke bij Runners’ lab

Trio zorgt voor energie en comfort

De middenzool van deze schoen bevat drie elementen die samen een unieke combinatie van energie, demping en comfort creëren.

  1. Bovenaan krijg je uiterst kwalitatief TPU-materiaal. De ‘Lightstrike Pro’ foam zorgt voor een grote energie teruggave.
  2. Daaronder vind je een asymmetrische ring uit carbon voor de nodige stijfheid waarmee jij snelheid kan genereren moest je dat willen. Maar ook voor de rustige loopjes is de schoen geschikt. De ring is namelijk niet té stijf, waardoor je ook langere loopjes comfortabel volbrengt. Run the distance, en dat aan een aangenaam tempo.
  3. Het onderste deel van de middenzool bestaat uit REPETITOR+ EVA-foam. Die geeft je vooral een comfortabel gevoel.

Grip op de ondergrond

Natte of droge wegen? Dankzij de duurzame Continental rubberen buitenzool ervaar je een optimale grip. Ook wanneer het regent en de grond nat is, loop je zelfzeker door de straten. Deze solide slijtzool is een van de belangrijkste troeven die we nog steeds terugvinden bij adidas en die je schoenen lang laten meegaan.

Wil je meer weten over deze adidas Adistar Beyond loopschoenen?

Bekijk hem in onze webshop of kom langs in één van de Runners’ lab winkels.