Skip to main content
We stelden onszelf de vraag: “Wat heeft een loper nodig?”

Naast voor de hand liggende antwoorden als loopschoenen en -kledij kwam er nog veel meer naar boven.

Een loper zoekt nieuwe uitdagingen, andere looppaden, een gevarieerd trainingsschema, trainingsadviezen en af en toe een sjot onder je gat om toch de deur uit te stappen.

Juist?

Blessurevrij en gemotiveerd blijven lopen dankzij Keep on Running

Na enkele trials, errors en de nodige bijsturing hier en daar, staat Keep on Running waar het moet staan. Dankzij de unieke combinatie events, training, inspiratie en product groeide het platform uit tot de all-in-one solution voor elke loper.

“Dankzij de unieke combinatie groeide Keep on Running uit tot de all-in-one solution voor elke loper.”

  • Events.

Met hun vier pijlers komen ze jou op alle vlakken tegemoet. Keep on Running heeft zich het voorbije anderhalf jaar ontpopt als organisator van loop- en wandelevents van alle soorten.

De goed gevulde kalender voor 2024 reikt lopers een nieuwe uitdaging aan om naar toe te werken of om ontspanning te zoeken in een andere omgeving.

Ontdek de eventkalender
  • Training

De trainingsmodule biedt een waaier aan mogelijkheden zodat recreanten, competitieve lopers, beginners en gevorderden hun noden vervuld zien worden.

Naast de gratis loopschema’s staat sinds kort eveneens de persoonlijke coaching op punt. Ook daar krijg je een menu aan mogelijkheden zodat je zelf de intensiteit van de begeleiding kan kiezen.

Bekijk de coachingsopties
  • Inspiratie

Die sjot onder je gat? Ook daar wordt dus voor gezorgd. In de podcast “Runners’ café” komen tweewekelijks gasten aanschuiven die het lopen in hun DNA hebben. Ze doen hun verhaal over de goede, maar ook minder goede momenten.

Van tips om gemotiveerd te blijven tijdens het lopen tot het voorkomen van spierkrampen, als het niet in de podcast komt, dan kan je het wel geschreven terugvinden op de website.

Vind de podcastLees de blogs
  • Product

En dan rest er nog de materiële behoefte. Deze noden helpen wij als Runners’ lab graag in te vullen. Voor al je loopbenodigdheden kan je bij ons terecht.

Surf naar de webshopMaak afspraak voor advies

Zo, de cirkel is rond.

Alles om blessurevrij en gemotiveerd te blijven lopen vind je bij Keep on Running. Maak snel kennis met het platform.

Ontvang een gratis Keep on Running loopshirt

Heb je interesse in één van hun events of de coachingsmodules? Als je voor 15 januari inschrijft voor een event of in een coachingsmodule instapt, ontvang je een gratis Keep on Running loopshirt.

Dé all-in one solution