Skip to main content

We hebben het voor je opgezocht. De definitie van een ‘loper’ luidt als volgt. “een sleutel die op verschillende sloten past.”

Bon, niet waar we naar op zoek waren. Gelukkig vonden we ook dit: “Iemand die loopt voor de sport of uit liefhebberij, bv een marathonloper of jogger.” Klinkt beter.

Niets nieuws zal je denken, maar toch halen we deze definitie er graag eens bij. Heel wat lopers durven zichzelf niet bestempelen als loper, wat maakt dat ze niet bij Runners’ lab durven passeren. “Ah nee hé, da’s alleen voor de echte lopers.”

“Runners’ lab? Da’s alleen voor de echte lopers”

Auwtch.

Ons hart breekt…

Onze adviseurs zijn ook ooit begonnen door simpelweg de ene voet voor de andere te zetten. Sommigen onder hen bleken daar verdomd goed in te zijn en groeiden uit tot een topper. Maar de meerderheid van #teamrunnerslab loopt geen toptijden of heeft nog nooit de kop van een wedstrijd gezien – tenzij de eerste 50m van de race, want zo competitief zijn we wel.

JIJ bent welkom!

Wat we dus willen zeggen. Nee, wat we je eigenlijk echt op het hart willen drukken: JIJ bent welkom. We kennen je (nog) niet, we weten niet hoeveel je loopt, we weten niet hoe snel je loopt, of hoe lang je al loopt. Het doet er ook niet toe. Want we weten wél dat we je graag willen helpen om je nog lang blessurevrij te laten lopen.

“Vooral de afwisseling tussen de verschillende niveaus van klanten is boeiend”, vertelde één van onze adviseurs onlangs.

“Bij een beginnende loper kan je je hartje ophalen door over je eigen ervaringen te vertellen, hen te inspireren en tips & tricks te delen. De keer daarop heb je iemand die al vijftien marathons gelopen heeft en dan neemt hij je mee in zijn ervaringen. Dat is supertof.”

"Bij een beginnende loper kan je je hartje ophalen door over je eigen ervaringen te vertellen"

Met open armen dus, zo gaan we jou ontvangen. En de optie om onze adviseurs uit te buiten met al jouw vragen over het lopen staat bij deze ook open. Dus zet al jouw onzekerheden over deze kwestie opzij – ze zijn voor niets nodig – en spring snel eens binnen in één van onze winkels. We’ve got you!

PS: Wist je trouwens dat de overgrote meerderheid van onze klanten recreatieve lopers zijn?

Maak een afspraak
Ontdek onze winkels