Skip to main content

Qualisys marker-analyse

Ontdek de vooruitstrevende technologie van ‘motion caption’ : het gedetailleerd vastleggen van volledige lichaamgsbewegingen. Met high-tech bewegingscamera’s wordt jouw loopbeweging gedetailleerd in beeld gebracht en geanalyseerd.

Het Qualisys running performance systeem registreert met 12 high-speed camera’s maar liefst 35 reflecterende markers op je lichaam tijdens je loopbeweging. Dit automatisch trackingsysteem wordt wereldwijd gebruikt voor lopers van alle niveau’s om betere prestaties en minder blessures te bekomen en is in deze opstelling uniek in België.

Wat doe je aan voor een Qualisys marker-analyse?

Voor deze analyse breng je loopkledij mee met zo weinig mogelijk reflectie. Voor de heren enkel een korte short of tight en voor de dames ook een sporttop of sportbh.

Hoe boek ik een Qualisys marker-analyse?

Deze technologie bieden we aan als onderdeel van het pakket ‘loophouding’. Samen met een rugscan, het opmeten van jouw beenlengte (verschil?) en de videobeelden die we maken geeft deze gedetailleerde analyse een volledig beeld van jouw loophouding.

Als je weet welk pakket voor jou geschikt is, kan je online een afspraak maken. Twijfel je of wil je graag mondeling even overleggen, dan kan je contact opnemen met prolab@runnerslab.be.

Is je interesse gewekt?

Dan kan je op afspraak terecht in ons Prolab in het Runners’ filiaal in Zwijndrecht. Hier lees je alles over alle mogelijkheden in ons Prolab. Contacteer ons via de WhatsApp Live Chat, telefonisch of via mail om een afspraak in te plannen. Nog vragen? Ga dan zeker even door onze FAQ-sectie.

FAQ

Is er straling bij een Qualisys analyse?
Wat is het verschil tussen een Qualisys en een Quintic analyse?
Mag iedereen deze Qualisys analyse laten uitvoeren?
Heb je een voorschrift nodig om een loopanalyse te laten uitvoeren?
Mag ik zo langskomen voor een Qualisys analyse?
Wat moet ik aandoen voor een Qualisys analyse?
Waar kan ik een Qualisys analyse laten uitvoeren?
Hoeveel kost het laten afnemen van een Qualisys analyse?

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.