Skip to main content

Alles wat je nodig hebt om te lopen of wandelen

Comfortabele schoenen in diverse steuncategorieën en alle aanvullende producten die je helpen alles uit je sport te halen.

Schoenen

Shop de schoen die past bij jouw loop- of gangpatroon. Dat is voor iedereen anders.
Als loopspeciaalzaak beschikken wij over een uitgebreid en exclusief aanbod aan kwalitatieve producten. Vind je eigen weg in de webshop of laat je begeleiden door ervaren adviseurs in je zoektocht.
Loopschoenen

Neutraal, stabiel neutraal, gesteund, stabiel gesteund, lichte trainingsschoen of technische wedstrijdschoen, spikes… we hebben het allemaal. Kom langs voor een loopanalyse zodat je weet wat jij nodig hebt.

Active walking schoenen

Het hedendaags alternatief voor traditionele stapbotinnen. Onze active walking schoenen combineren comfort en souplesse met stevigheid voor comfortabele wandelingen met de ideale wandelschoenen. Je vindt meerdere modellen ook in een waterafstotende uitvoering.

Spikes (atletiek)

Als internationaal erkende track & field specialist, kan je bij Runners’ lab rekenen op het meest uitgebreide spike-aanbod in de Benelux. Met special spikes voor elke discipline helpen we recreatieve en professionele atleten.

Kleding

Runners’ lab selecteert bij de running merken de meest kwalitatieve en inspirerende loopkleding van het moment. Regelmatig vind je hier nieuwe outfits die je comfortabel en zorgeloos door je trainingen en wedstrijden helpen.
Kleding

Bij Runners’ lab vind je loopkledij voor dames, heren en kids. We kleden je van kop tot teen zodat je bestand bent tegen elk weerstype.

Sportbeha’s

Het belang van een goede sportbeha kan niet worden overschat. Het is mogelijk nog belangrijker dan een goede loopschoen aangezien onvoldoende ondersteuning kan leiden tot onherstelbare schade aan het lichaam.

Sokken

De juiste sokken maken een wereld van verschil. Je moet het ervaren om het te geloven, dat zal elke loper of wandelaar met kwalitatieve sokken je bevestigen. Ontdek het ruimte assortiment.

Blessurepreventie & steunzolen

Ken jezelf en je lichaam om blessures te voorkomen.
Blessurepreventie

Foamrollers in verschillende vormen en maten en massageguns in verschillende categorieën helpen jou om samen met de juiste trainingsgewoontes blessurevrij te blijven sporten.

Steunzolen

Goede schoenen kunnen niet elk probleem verhelpen. Daarom kunnen ook steunzolen vakkundig bij ons opgemeten en gemaakt worden.

De details

En zelfs wie net nog dat tikkeltje meer wil, kan bij Runners’ lab terecht.
Accessoires

Veelgebruikte loopaccessoires zoals dranksystemen en elektronica, maar ook specifiek materiaal zoals gaiters en trailstokken kan je vinden bij Runners’ lab

Voeding

Voor-, tijdens of na je inspanning is de inname van de juiste voedingsstoffen belangrijk om je goed en fit te voelen. Ontdek het aanbod sportvoeding.

Cadeaubon

Weg met cadeaustress. Met de Runners’ lab cadeaubon kan je iemand het zetje geven in de richting van blessurevrij sporten.

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.