Skip to main content

Op zoek naar de juiste loop- of wandelschoenen, maar vind je het lastig om te kiezen? Bij Runners’ lab staan professionele adviseurs voor je klaar met deskundig advies en een uitgebreid assortiment. Je kan bepaalde schoenen zelfs eerst vrijblijvend in de buitenlucht testen voordat je ze aankoopt. Ontdek het Runners’ lab Experience Center met een testwand vol testschoenen.

Het vinden van de perfecte loopschoenen of wandelschoenen kan een uitdagende taak zijn. Elk paar schoenen is anders, met unieke eigenschappen en technologieën die een directe invloed hebben op jouw loopervaring en wandelplezier. Gelukkig kan je hiervoor al meer dan 40 jaar bij Runners’ lab terecht. Het Runners’ lab Experience Center in Deurne geeft je daarnaast ook de kans om echt te ervaren hoe de schoenen presteren in een realistische omgeving.

Ontdek de testwand

Trabuco 12: de wandelschoenen voor elke ondergrond

Wandel je graag in het bos? Of hou je ervan om de uitdagende paadjes op te zoeken in de natuur? Dan is de ASICS Gel Trabuco 12 iets voor jou. Deze stabiele, relatief lichte en veelzijdige trailschoen trotseert zonder problemen elke ondergrond. Maar ook op het asfalt voelt hij als gegoten. Niet voor niets koos Runners’ lab adviseur Tijs deze schoen voor zijn eerste 100km Dodentocht. Benieuwd waarom hij deze er als zijn favoriete schoen uitkoos? Kom het zelf ervaren in ons Experience Center.

Metaspeed Sky +: De focus op snelheid

Dit is de verbeterde versie van de Metaspeed Sky. Door verschillende verbeteringen is hij nog reactiever dan zijn voorganger. De carbonplaat ligt dichter bij de voet in combinatie met de 4% extra foam in de voorvoet zorgt dit voor meer energieteruggave bij elke afzet. Daarnaast is het bovenwerk dunner en dus ook lichter wat voor nog meer loopcomfort zorgt.

Nimbus 25: de focus op comfort

Deze versie kent heel wat aanpassingen, en is qua demping nauwelijks nog te vergelijken met de andere Nimbus-modellen. Loop als het ware met kussentjes onder je voeten met deze 25ste versie uit de collectie. Net omdat hij zó anders is dan de vorige versies, zetten wij hem in het testconcept. Ons advies? Koop nooit zomaar een opvolger van je huidige schoen. De aanpassingen bij deze update zijn zo groot dat je eigenlijk een andere schoen koopt.

Test verschillende ondergronden

Of je nu een recreatieve loper, wandelaar of een ervaren atleet bent, schoenen buiten testen op verschillende ondergronden is voor iedereen een meerwaarde.

Op slechts een kleine kilometer afstand van de Runners’ lab-winkel bevindt zich het prachtige Rivierenhof. Dit groene park met kronkelende paden en een ontspannen sfeer is de ideale omgeving om je nieuwe schoenen echt aan de tand te voelen.

Om de snelle schoenen te testen, is er ook een atletiekpiste beschikbaar op slechts 500 meter van de winkel. Hier kun je de schoenen testen op hun snelheid. Zo krijg je een duidelijk beeld van de responsiviteit en dus het voordeel van de carbonschoenen.

Plattegrond

Jouw ervaring, aangevuld met professioneel advies.

Een van de grootste voordelen van het Runners’ lab Experience Center is dat je meerdere schoenen buiten kan testen. Zo kan je zo veel rondjes lopen of wandelen als je wil met verschillende schoenen. Zo ervaar je direct het verschil tussen de schoenen.

Het doel is om de perfecte pasvorm en functionaliteit te vinden die past bij jouw individuele behoeften en loopstijl. Als je niet zeker bent welk paar schoenen het beste bij je past, staan de deskundige medewerkers van Runners’ lab altijd klaar om je te helpen. Ze geven graag advies op maat en beantwoorden al je vragen.

KOOP ONLINEOPENINGSUREN VAN HET EXPERIENCE CENTER