Skip to main content

Op zoek naar de juiste loopschoenen, maar vind je het lastig om te kiezen? Bij Runners’ lab staan ze voor je klaar met deskundig advies en een uitgebreid assortiment.

Het vinden van de perfecte loopschoenen kan een uitdagende taak zijn. Elk paar schoenen is anders, met unieke eigenschappen en technologieën die een directe invloed hebben op jouw loopervaring. Gelukkig kan je hiervoor al meer dan 40 jaar bij Runners’ lab terecht. Het Runners’ lab Experience Center in Deurne geeft je daarnaast ook de kans om echt te ervaren hoe de schoenen presteren in een realistische omgeving.

Nieuw in de testwand

Nimbus 25: de focus op comfort

Deze versie kent heel wat aanpassingen, en is qua demping nauwelijks nog te vergelijken met de andere Nimbus-modellen. Loop als het ware met kussentjes onder je voeten met deze 25ste versie uit de collectie. Net omdat hij zó anders is dan de vorige versies, zetten wij hem in het testconcept. Ons advies? Koop nooit zomaar een opvolger van je huidige schoen. De aanpassingen bij deze update zijn zo groot dat je eigenlijk een andere schoen koop

Metaspeed sky
Metaspeed Sky +: De focus op snelheid

Dit is de verbeterde versie van de Metaspeed Sky. Door verschillende verbeteringen is hij nog reactiever dan zijn voorganger. De carbonplaat ligt dichter bij de voet in combinatie met de 4% extra foam in de voorvoet zorgt dit voor meer energieteruggave bij elke afzet. Daarnaast is het bovenwerk dunner en dus ook lichter wat voor nog meer loopcomfort zorgt.

Test verschillende ondergronden

Of je nu een recreatieve loper bent of een ervaren atleet, het buiten testen van schoenen op diverse ondergronden geeft je een beter beeld van hun prestaties. Op slechts een kleine kilometer afstand van de Runners’ lab-winkel bevindt zich het prachtige Rivierenhof. Dit groene park met kronkelende paden en een ontspannen sfeer is de ideale omgeving om je nieuwe schoenen echt aan de tand te voelen.

Als je op zoek bent naar schoenen voor sneller werk, is er ook een atletiekpiste beschikbaar op slechts 500 meter van de winkel. Hier kun je de schoenen testen op hun snelheid. Zo krijg je een duidelijk beeld van de responsiviteit en dus het voordeel van de carbonschoenen.

Plattegrond

Jouw ervaring, aangevuld met professioneel advies:

Een van de grootste voordelen van het Runners’ lab Experience Center is dat je meerdere schoenen buiten kan testen. Zo kan je een kort loopje doen op je eigen trainingsschoenen of testschoenen uit onze wand om daarna een carbonschoen aan te trekken en meteen het verschil te ervaren. Het doel is om de perfecte pasvorm en functionaliteit te vinden die past bij jouw individuele behoeften en loopstijl. Als je niet zeker bent welk paar schoenen het beste bij je past, staan de deskundige medewerkers van Runners’ lab altijd klaar om je te helpen. Ze geven graag advies op maat en beantwoorden al je vragen.

KOOP ONLINEOPENINGSUREN VAN HET EXPERIENCE CENTER