Skip to main content

Een app die jou aan het lopen en wandelen zet, daar kunnen we niet anders dan enthousiast over zijn. En dus sturen we je – mét de HITTA-app op zak – op ontdekking langs onze winkels. Extra motivatie nodig? Je maakt kans op een Smartwool prijs!

(Her)ontdek de omgeving van onze vijf winkels op een loopje

Een kaart op je smartphone, een route langs één van onze winkels en verschillende checkpoints die op jou wachten om geclaimd te worden, dat zijn de ingrediënten van Runners’ lab x HITTA. Je start én eindigt bij een Runners’ lab winkel. Want zowel in Zwijndrecht, Antwerpen, Zaventem, Paal-Beringen als Gent is er een parcours uitgestippeld in de HITTA-app. Het doel? Ga mét de app op zoek naar alle checkpoints en claim ze één voor één. In welke volgorde je een weg baant van het ene checkpoint naar het andere checkpoint, bepaal je helemaal zelf. Hoe je dat doet – al wandelend, lopend of koprollend – kies je ook zelf. De routes zijn goed voor ongeveer 5 à 6 km loop-, -wandel en zoekplezier.

De inzet? Smartwool prijzen.

Wat extra motivatie nodig om deel te nemen? Smartwool trekt je over de streep. Het kledingmerk dat bekend staat om zijn sokken en baselayers in merinowol voorziet in elke Runners’ lab winkel een mooie prijzenpot met één hoofdprijs en negen andere Smartwool items. Die verloten we na 6 februari onder alle deelnemers. Het startschot? Dat geven we op 31 januari. Download de HITTA-app, wandel of loop tussen 31 januari en 6 februari één van de vijf Runners’ lab routes en maak kans op één van de Smartwool prijzen.

Download in Apple Store Download in Google Play

runnerslab-hitta-app-2
runnerslab-hitta-app-4

HITTA wat? HITTA hoe?

Op een sportieve manier de wereld ontdekken, daar is het HITTA om te doen. De gloednieuwe app zet je aan het wandelen, lopen, fietsen of zelfs skaten met een kaart vol checkpoints. Aan jou om ze met je smartphone één voor één te zoeken en te claimen. Hoe dat in zijn werk gaat? De app controleert je locatie en geeft een melding als je dicht genoeg bij een checkpoint bent om het te claimen. Je kan een uitgestippelde route volgen of je eigen route toevoegen aan je persoonlijke account. Heb je één of meerdere checkpoints verzameld? Dan beloont HITTA je prestatie met virtuele punten. Een algemene ranking en een klassement per route houden het spannend en motiveren je om erop uit te blijven trekken.

Waarom we bij Runners’ lab fan zijn van HITTA

Een beetje competitie, daar zijn we bij Runners’ lab wel voor te vinden. Maar waar we nog enthousiaster van worden, is mensen aan het bewegen krijgen. En dat is exact wat de HITTA-app doet. Door het competitiebeest, de speurneus én ontdekkingsreiziger in je wakker te maken. Want de app motiveert je niet alleen om je omgeving te (her)ontdekken, sommige routes geven je ook een stukje geschiedenis mee. Zo vertelt de ‘Walk of Fame’-route je het verhaal van de Olympische Spelen in 1920. Momenteel zijn er op de app 15 routes in Antwerpen beschikbaar, maar het aanbod van routes, checkpoints en features breidt voortdurend uit.

LEES MEER OVER HITTA