Skip to main content
De Saucony Ultra Ridge GTX tilt het wandelen naar een nieuw niveau en biedt een welkom alternatief voor de traditionele wandelbotinnen. Met een verhoogd model biedt deze schoen een optimale mix van comfort en functionaliteit.
Comfort dat blijft duren

Een aspect dat van cruciaal belang is bij wandelschoenen is comfort. De Saucony Ultra Ridge GTX garandeert een buitengewoon comfort dankzij kenmerken zoals de luxueus gewatteerde tong en het gebruik van lichtgewicht materialen. Hierdoor blijft je voet comfortabel en ondersteund, zelfs tijdens de meest uitdagende tochten.

All-terrain veelzijdigheid

De veelzijdigheid van de Saucony Ultra Ridge GTX komt tot uiting op verschillende ondergronden, variërend van zachte zand- en bospaden tot ruige rotsachtige omgevingen. Of je nu kiest voor een ontspannen boswandeling of een gedurfde trail run, deze schoen biedt ongeëvenaarde grip en stabiliteit. Zo kun je met volledig vertrouwen je wandelplannen realiseren.

Droge voeten bij elk weertypes

Er is niets zo hinderlijk als met natte voeten rondlopen tijdens een wandeling, vooral wanneer je modderige paden doorkruist of beekjes moet oversteken. Gelukkig biedt de Saucony Ultra Ridge GTX de innovatieve Gore-Tex-technologie, waardoor je voeten zelfs tijdens waterpassages droog blijven. Deze waterafstotende toplaag maakt de schoen uitermate geschikt voor avonturen in natte omstandigheden en geeft je de vrijheid om volop van de natuur te genieten zonder zorgen. Bovendien zorgt het ademend vermogen van Gore-Tex ervoor dat je voeten niet oververhit raken, wat bijdraagt aan een comfortabele wandelervaring.

Onze adviseurs vatten de schoen samen in één zin:

“De perfecte balans tussen comfort, waterafstotende bescherming en uitstekende grip maakt deze schoen onmisbaar voor al je wandeltochten.”