Skip to main content

Verleg je grenzen met een loopschema op maat of een persoonlijke coaching.

Loopschema’s op maat

De vraag naar loopschema’s is groot. Logisch ook, want met een gepersonaliseerd loopschema op maat bereik je jouw doelen nog sneller. Bij Keep on Running vind je loopschema’s voor elk niveau.

Heb je een loopschema voor 5 km nodig, of eerder een loopschema voor de 10 miles? Of werk je toe naar je(eerste) marathon? Met de trainingsschema’s en persoonlijke coaching van Keep on Running werk je eenvoudig toe naar je doelen.

DOWNLOAD JE LOOPSCHEMA

Persoonlijke coaching

Heb je al een persoonlijk schema gevolgd, en wil je nu iets dat je nóg meer uitdaging kan bieden? Of heb je misschien een duwtje in de rug nodig om door te zetten richting je doelen? Dan biedt Keep on Running de oplossing.

Met ons coachingpakket geniet je niet alleen van de fantastische loopsport. Je wordt bovendien optimaal klaargestoomd voor je doelen én je blijft blessurevrij.

Kies je voor een schema van onze personal coach? Daar krijg je heel wat voor terug:

  • Eén lactaattest + intakegesprek
  • Drie maanden trainingsschema’s, volledig gepersonaliseerd
  • Permanente coaching op afstand, met wekelijkse bijsturing
  • Twee live workshops incl. begeleide training
  • Gebruik van TrainingPeaks
  • Opmaak van je persoonlijk wedstrijdplan

Interesse? Stuur gerust een mail naar training@keeponrunning.be.

GEÏNTERESSEERD IN COACHING?

Keep on Running: de grootste loopcommunity in België

Sinds 2008 heeft de Keep on Running community een specifiek doel: mensen aan het lopen houden. De leden delen allemaal dezelfde passie: lopen. Het platform heeft als doel om je op de hoogte te houden van events, maar ook om lopers te blijven motiveren en inspireren.

Benieuwd wat Keep on Running nog meer te bieden heeft? Bezoek de website www.keeponrunning.be, of volg ons op Facebook of Instagram.

ONTDEK KEEP ON RUNNING