Skip to main content

Stel het je eens voor: sneller herstellen na een zware training, en dat zonder moeite te moeten doen. Is het magie? Of zijn het de OOFOS recuperatieslippers?

Zware, lange inspanningen vragen veel van je gewrichten. Vooral je voeten en enkels krijgen hierbij heel wat te verduren. Rusten, de juiste voeding opnemen en stretchen kunnen de stijfheid verzachten. Wil je echt all the way gaan in je herstel? Vul je schoenenkast dan aan met een paar OOFOS recuperatieslippers. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Geen slipper zoals een ander

Een slipper zoals een ander? Dat is OOFOS zeker niet. De recuperatieslippers zijn speciaal ontworpen om – je kan het wel raden – je optimaal te laten recupereren.

Het zalige comfort aan je voeten zal je meteen opvallen. Aansprakelijk hiervoor? Het zachte materiaal en het voorgevormde voetbed.

Het zachte materiaal zorgt voor een goede demping om je gewrichten te ontlasten. Niet alleen je voeten, maar ook de knieën, enkels en onderrug.

Het voorgevormde voetbed vult je voetholte op om de voet optimaal te ondersteunen. Zo wordt de vermoeide voet in een neutrale stand gezet en gehouden.

Je weet het of je weet het niet, maar hoe meer zuurstof naar de spieren en gewrichten gaat, hoe sneller ze herstellen. De slippers stimuleren daarom de bloedsomloop door te vermijden dat de bloedvaten gaan vernauwen.

Het open karakter is bovendien heel bewust gekozen. Zo hebben opgezwollen voeten meer ruimte om te ontspannen en zitten ze niet opgesloten in de schoen.

Waarom recuperatieslippers niet mogen ontbreken in je wedstrijdtas

Daar kunnen we een heel eenduidig antwoord op geven: de OOfoam® technologie trekt stress weg uit je spieren, en zo ook de pijn. In plaats van vermoeidheid, pijn en beklemming, ervaar je een opgeladen en ontspannen gevoel.

Wil je jouw spieren klaarstomen voor je wedstrijd? Draag OOFOS. Wil je jouw spieren na de wedstrijd optimaal laten herstellen? Draag OOFOS. Wil je gewoon een comfortabele slipper aan je voeten? Draag OOFOS.

Waarom en wanneer je de recuperatieslippers ook draagt, wees er maar zeker van dat ze je goed van dienst zullen zijn.

Kortom: als het op blessurepreventie aankomt, zijn OOFOS slippers het ideale schoeisel.

De missie van Runners’ lab bestaat erin om elke loper blessurevrij te houden. OOFOS recuperatieslippers passen dus mooi in het plaatje van deze blessurepreventie. Bij Runners’ lab vind je verschillende modellen en kleuren. Kom ze zeker passen in één van onze winkels, of bestel je paar online via onze webshop.