Skip to main content

24 September 2023. Doet het een belletje rinkelen? Bij onze 3 Runners’ lab medewerkers wel. Naar deze dag zullen zij vanaf nu volledig toeleven: de marathon van Berlijn.

De marathon van Berlijn. Ook wel bekend als de marathon waar in 2022 het wereldrecord werd gelopen, waar jaarlijks heel wat topatleten aan de startlijn staan, en waar je finisht onder de befaamde Brandenburger Tor.

Vinnie, Stefanie en melissa nemen je mee doorheen hun eigen Road to Berlin. 12 weken lang kan je hen volgen tijdens hun trainingen. 3 lopers, 3 karakter, 3 doelen.

Vinnie: sub 2u30′
Stefanie: sub 3u
Melissa: sub 4u

BEKIJK DE VIDEO

Met elk hun eigen verhaal brengen ze hun persoonlijke weg naar de marathon zoals het écht is. Geen inhoud die zich mooier voordoet dan ze werkelijk is. Wel inspirerende, interessante en zelfs grappige beelden en nuttige informatie. Hiermee willen ze jou motiveren en helpen richting jouw (eerste) marathon.

Eén ding kunnen we alvast vertellen: je hoeft absoluut geen eliteloper te zijn om je aan deze 42,2km te wagen. Met de juiste motivatie is het zeker mogelijk.

Ga je voor een ontgroening als marathonloper, of heb je er al een aantal op je palmares staan? Je zal jezelf sowieso herkennen in één van onze drie lopers.

Volg hun parcours en laat je inspireren

Samen is leuker dan alleen. Ben je ook aan het trainen voor de marathon van Berlijn, of staan er andere doelen op de agenda? In onze vlog behandelen we thema’s die gegarandeerd relevant zijn tijdens jouw voorbereidingen.

  • Tips and tricks van twee elitelopers uit het Runners’ lab Athletics Team.
  • Hoe pas je jouw kledij, voeding en dagindeling aan je trainingen aan?
  • Hoe kan je blessures voorkomen en recupereren na een lange, zware training?
  • Hoe bereid je jezelf optimaal voor op de wedstrijd?
  • D-day: live in Berlijn, het weekend van de marathon.
  • Berlijn +1: hoe gaat het met de lopers?
BEKIJK DE VOLLEDIGE MARATHONVLOG